Cookie- Og Privatlivspolitik

 

På hjemmesiden for Raptim Humanitarian Travel indsamles der personoplysninger og anvendes cookies. Vi respekterer privatlivets fred for de besøgende på vores hjemmeside og sikrer, at dine personlige data behandles fortroligt. Derfor bliver alle de personoplysninger, vi indsamler, behandlet omhyggeligt og sikret i overensstemmelse med kravene til behandling af personoplysninger som foreskrevet i lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Mens du bruger vores hjemmeside, giver du os specifikke typer af data, herunder personlige data vedrørende dig. Vi indsamler, gemmer og bruger udelukkende personlige oplysninger, som du giver direkte til os (fx via vores kontaktformular) eller personlige data, hvor det klart fremgår, at de bliver leveret til os for behandling. Vi bruger ikke dine personlige data til andre formål, medmindre du har givet os tilladelse til det, eller hvis vi er lovmæssigt forpligtede eller har tilladelse hertil.

FORMÅL MED BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler dine personlige data med følgende formål:

  • at give adgang til hjemmesiden https://www.raptim.org
  • at bruge de forskellige funktioner på vores hjemmeside
  • at kontakte dig, hvis du har bedt os om det
  • at give indsigt i brugen af ​​vores hjemmeside
  • at forbedre og evaluere vores hjemmeside og tjenester
  • at gøre internettet mere interessant for dig ved at vise reklamer, der passer til dine interesser

OPBEVARINGSPERIODE

Vi lagrer ikke dine personlige data længere end nødvendigt for at opnå de formål, der er nævnt i denne cookie- og privatlivspolitik.

FORTROLIGHED OG BESTEMMELSE VEDRØRENDE TREDJEPART

Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt. Vi leverer ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter til brug for direkte markedsføring. Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til andre, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en aftale, eller hvis vi er lovmæssigt forpligtede eller har tilladelse hertil.

SIKKERHED

Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse og forhindre misbrug af samt uautoriseret adgang til dine personlige data. Vi sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til dine personlige data, og at adgangen til dine personlige data overvåges.

COOKIES

Cookies er små informationsfiler, der automatisk kan gemmes på eller læses fra en enhed (herunder en pc, tablet eller smartphone) hos hjemmesidens besøgende, mens de besøger en hjemmeside. Det sker via browseren på enheden. De oplysninger, der kan overføres af en cookie ved brug af vores hjemmeside, kan overføres til de sikrede servere hos Raptim Humanitarian Travel eller til en tredjeparts servere.

På vores hjemmeside bruges cookies til at:

  • tilbyde funktionerne på denne hjemmeside og beskytte hjemmesiden (tekniske eller funktionelle cookies)
  • analysere og forbedre brugen af ​​hjemmesiden (analyse cookies)
  • gøre internetoplevelsen mere interessant for dig ved at vise reklamer, der passer til dine interesser (annonce cookies).

TEKNISKE ELLER FUNKTIONELLE COOKIES

Nogle cookies sikrer anvendelsen af ​​specifikke funktioner på vores hjemmeside med henblik på at gøre det muligt at huske dine brugerpræferencer. For eksempel kan cookies bruges til korrekt visning af skrifttyper, til at huske din brugersession på webserveren så du kan se hjemmesiden eller til at huske et søgeord, der blev brugt til at søge på hjemmesiden eller et valgt filter.

ANALYSE COOKIES

Dette websted bruger Google Analytics, så Google kan give os indsigt i brugen af ​​vores hjemmeside, tilbyde os rapporter om hjemmesiden og levere oplysninger om effektiviteten af ​​vores kampagner. De oplysninger, som vi modtager, vil sammen med adressen på din computer (IP-adresse) blive overført til Google og blive gemt af Google på servere i USA. Vi har indgået en databehandlingsaftale med Google om behandling af indsamlede data. Vi har ikke tilladt Google at bruge de indhentede oplysninger til nogen af ​​de andre Google-tjenester. Google er dog i stand til at levere oplysninger til tredjeparter, hvis Google er lovmæssigt forpligtet til at gøre dette, eller hvis disse tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Google. Vi har ingen yderligere indflydelse på dette. Flere oplysninger om behandling af personoplysninger fra Google Analytics findes i Googles fortrolighedspolitik.

ANNONCE COOKIES

Dette websted bruger DoubleClick-cookies fra Google til at forbedre online-annoncetilbudet, og for at vi kan få indsigt i effektiviteten af ​​vores kampagner. Via DoubleClick cookies knyttes et unikt cookie-id til en besøgende på hjemmesiden. Det sker, for at du ikke skal modtage samme annonce flere gange. Da denne type cookie fungerer som en sporings-cookie, spørger vi altid først om din tilladelse, før vi aktiverer disse cookies. Flere oplysninger om behandling af personlige data med DoubleClick findes i Googles fortrolighedspolitik.

Husk på: Googles privatlivspolitik ændres ofte.

AKTIVERING OG DEAKTIVERING AF COOKIES

Du kan forhindre anvendelsen af ​​cookies ved at justere indstillingerne i din browser (se din browsers Hjælp for instruktioner). Hvis du kun vil acceptere cookies for Google Analytics og websitets funktion, men ikke annonce cookies, kan du vælge indstillingen i din browser “bloker cookies fra tredjeparter”. Husk på: de fleste hjemmesider fungerer ikke optimalt, når cookies er deaktiveret.

FJERNELSE AF COOKIES

De fleste cookies har en udløbsdato. Det betyder, at de automatisk udløber efter en bestemt periode og ikke længere registrerer data vedrørende dit besøg på hjemmesiden. En anden mulighed er at fjerne cookies manuelt inden udløbsdatoen. For at gøre dette skal du læse brugervejledningen til din browser.

TREDJEPARTERS HJEMMESIDER

Denne cookie- og privatlivspolitik er ikke gældende på tredjeparts hjemmesider, der er forbundet med vores hjemmeside via links. Vi kan ikke garantere, at disse tredjeparter håndterer dine personlige oplysninger på en pålidelig og sikker måde. Derfor foreslår vi, at du læser disse hjemmesiders privatlivspolitik, inden du bruger hjemmesiden.

DATASUBJEKTERS RETTIGHEDER

Hvis du har givet os dine personlige oplysninger, kan du sende os en anmodning om at se, justere, overføre eller slette disse personlige data. Denne anmodning kan indleveres ved at sende en e-mail til Privacy@Raptim.org eller ved at kontakte os på telefon + 31-13543 5058, mandag – fredag ​​mellem kl. 09.00-17.00 (hollandsk lokaltid).

ÆNDRINGER I DENNE COOKIE -OG PRIVATLIVSPOLITIK

Vi forbeholder os ret til til enhver tid at justere i denne cookie- og privatlivspolitik. Justeringer vil blive offentliggjort på denne hjemmeside. Det anbefales at konsultere denne politik ofte, så du er opmærksom på eventuelle ændringer.

NATIONALE TILSYNSMYNDIGHEDER

Vi hjælper dig gerne, hvis du har nogen klager over behandlingen af ​​dine personlige data. Ifølge lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger har du ret til at indgive en klage mod vores behandling af dine personoplysninger til den hollandske nationale tilsynsmyndighed med ansvar for beskyttelse af dine personoplysninger (Autoriteit Persoonsgegevens). For at gøre det, kan du kontakte Autoriteit Persoonsdata.

KONTAKT

Hvis du efter læsning af vores cookie- og privatlivspolitik fortsat har spørgsmål og/eller forslag, kan du kontakte os via en af ​​nedenstående metoder:

Hjemmeside:  

https://www.raptim.org/

Adresse:

Raptim Humanitarian Travel

Spoorlaan 308

5038 CC Tilburg (Holland)

Telefon:  

+ 31-13543 5085

E-mail:      

Privacy@Raptim.org

 

Denne cookie- og privatlivspolitik blev senest ændret den 7. august 2017.

Top